За нас | Интер Глас - Изделия от стъкло

За нас

ВАЖНО Е ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО!

Създадена през 1996г., Интер–Глас ЕООД е една от първите фирми в отрасъла “Производство на стъклопакети за индустриални и жилищни цели”. С натрупания през годините опит и инвестициите в развойна дейност, Интер–Глас ЕООД разширява дейността си от производство, подмяна и монтаж на стъклопакети и единични стъкла, през сегмента "интериорен дизайн" – душ кабини и прегради от стъкло, врати от стъкло с плъзгащ или отваряем механизъм, гърбове за кухня от стъкло, стъклени маси, рафтове и огледала, до външно остъкление на консерватории, градини, стъклени покриви и огради.

История на фирмата

Интер–Глас ЕООД е създадена през 1996г. в град Бургас, България с цел да достигне лидерска позиция в индустрията. Първоначалната дейност на фирмата е производството на набиращия популярност в периода т.нар. стъклопакет, който заменя традиционното остъкление с единично стъкло на жилищни, търговски и индустриални сгради. От 5 години насам Интер-Глас ЕООД навлиза и на друг пазар с огромен потенциал – интериорен дизайн. Фирмата предлага голямо разнообразие от продукти и услуги предназначени за жилища, офиси, търговски обекти, спортни центрове, мокри помещения, заведения, хотели.


От създаването си Интер–Глас ЕООД покрива нормативите и изискванията на системите за управление на качеството и е удостоверена със съответните сертификати ISO 9001:2008 и CE. Качеството и гаранцията на продукцията се гарантира от въведената система за контрол на качеството на материалите и лабораторните изпитания извършени в лаборатория в град Теплице, Чехия.


След няколко успешни инициативи, през 2012г. Интер–Глас ЕООД откри новият си шоурум с идеята клиентите да могат да тестват и видят различните видове стъкла и изделия от стъкло в реална обстановка вместо да се доверяват единствено на стандартните за индустрията каталози и снимки.

 

ИНТЕР - ГЛАС ЕООД е бенефициент по договор № BG16RFOP002-2.089-2480-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 , финансиран по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020 г.”, съфинансирана от Европейски съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.

Общата стойност на проекта е 50 000.00 лева, от които 50 000.00 лева европейско финансиране и 0.00 лева национално финансиране.

 

Кратко описание на проектното предложение

Подкрепа за малки  предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

 

Цел на проектното предложение

Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

 

Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на малките предприятия с реализиран оборот от минимум 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.

 

Развитие

Интер–Глас ЕООД работи с голям брой клиенти от различни индустрии и е изпълнител на много знакови обекти, които включват жилищни, търговски и обществени сгради. Вниманието на фирмата е еднакво както към бизнес клиентите, така и към потребителите. Доказателство за това са постоянните подобрения в обслужването и на двата вида клиенти. От една страна, със своите бизнес клиенти преговаряме и работим в насока за постигане на съгласие за възможно най-изгодни условия за двете страни. От друга страна се грижим потребителските ни клиенти да получават професионално мнение и съвет предоставяйки им мострени модели на всички видове стъкла и изделия от стъкло, които предлагаме.


За да отговори на високите изисквания наложени от пазара през 2008г. и предпочитанията на клиентите, ръководството на Интер–Глас ЕООД взе решение за цялностно преоборудване с нова техника. Чрез автоматизирането на множество от производствените процеси беше увеличен както цялостният производствен капацитет, така и броят и качеството на предлаганите продукти и услуги.


Ежегодното обучение на служителите и работниците е свързано с новите тенденции в производството и обработката на различните видове стъкло. Този стремеж играе огромна роля за качеството и уменията на персонала. Запазването на обучените кадри позволява на Интер–Глас ЕООД да поддържа високо ниво и квалификация.

Нашите Ценности

Интегритет

Ние приемаме сериозно предизвикателството да предоставим прецизни решения за исканията на нашите клиенти и това ни мотивира постоянно да подобряваме представянето си.


За нас честността, комуникацията и високите стандарти по време на целия работен процес са ключът към ползотворната и за двете страни работа.

Отговорност

Стремим се да предоставяме нашата експертиза на клиентите си по безупречен начин с минимално усилие от тяхна страна.


Приемаме проблемите на клиентите като свои собствени, което ни позволява да дадем най-доброто от себе си във всеки проект.

Доверие

Избрали сме да работим в сътрудничество единствено с фирми, които споделят нашите стандарти за качество и желание за успех. Нашите партньори заемат лидерски позиции в техните респективни отрасли, което ни позволява смело да стоим зад ценностите си.


Гледаме на клиентите си също като партньори, което ни помага да създаваме силни професионални отношения. Символ за доверието, което изграждаме у клиентите си е огромният брой на повтарящи/връщащи се клиенти.

 • Мисия

  Нашата мисия е както да отговорим на нуждите на нашите клиенти по възможно най-прецизния и удобен за тях начин, така и да предоставим широк спектър от идеи, които да променят техните виждания и възприятия.

 • Визия

  След години успешен опит на българският пазар и няколко международни проекта, нашата визия за бъдещето е откриването на нови бизнес хоризонти в Европа като запазим силните си позиции на местния пазар.

Нашите Партньори


Последно от нашите проекти
Шоурум

 • гр. Бургас, ул. Янко Комитов 34,
  Северна Индустриална Зона (до КАТ Бургас)
 • +359 899 111 668
 • info@interglassbg.com

Производствена база

 • гр. Бургас, кв. Акации,
  ул. Сокол 8 (до стадион Черноморец)
 • +359 56 / 530 199
 • +359 895 453 564
 • info@interglassbg.com

Facebook