Услуги | Интер Глас - Изделия от стъкло

Услуги

Производство на всички видове стъклопакет
 

Стъклопакетът представлява две или повече стъкла, разделени едно от друго от въздушна междун, обединени в общ херметически затворен модул подходящ за вграждане. Предназначен е основно за външно остъкление, но може да се използва и в интериора. Някои от критериите за избор на стъклопакет, както при остъкляване на нова сграда, така и при подмяна на стар стъклопакет, са поставянето на конкретни изисквания - подобряване коефициент на топлопреминаване, намаляне трансмисията на светлина, шумоизолация и различните възможни комбинации от тези и други показатели. Също, под внимание трябва да бъдат взети предназначението на сградата и климатичните условия.  

 

Стъклопакет със стъкло "4 Сезона (4S, всесезонно стъкло)"

Стъклопакет със състав 4мм стъкло 4S (външно стъкло) / 4мм обикновено стъкло (вътрешно стъкло), дистанционер SGG Swisspacer и обща дебелина 24мм е оптималният вариант в своя клас. Стъклото 4S отговаря на изискванията за клас С на европейския стандарт SR EN 1096.

 

• Пропускане на светлина: 66%; Външно отразяване на светлина: 26%

• Пропускане на енергия: 37%; Енергиен коефициент: 40%

• Соларен фактор: g EN410, 0.43

• Коефициент на топлопреминаване: 1.4 W/m2k (1.1 W/m2k – с аргон)

Интер-Глас работи със всесезонни стъкла произведени от – Saint-Gobain Glass (SGG) и Trakiya Glass/Sisecam Glass. 

Стъклопакет с ламинирано стъкло (триплекс)

Стъклопакетът с ламинирано стъкло (триплекс) подсилва 2 основни показателя: шумоизолация и UV защита. Специалното фолио намиращо се между двете стъкла действа като щит срещу слънчевите лъчи. Клас на сигурност Р1А.

 

Двукамерен стъклопакет

Двукамерният стъклопакет е подходящ за по-висок клас дограма. Повишава значително коефициентите  на шумоизолация (35%) и топлоизолация (27%) спрямо стъклопакет с по-малка дебелина. Възможност за дебелина 32-56мм.

 

Слънцезащитен стъклопакет

Основното свойство на стъклото с висока рефлекция е да отразява слънчевата светлина като същевременно я поглъща в масата си и действа като бариера за преминаването на светлина и топлина през стъклопакета. Този вид стъклопакет е подходящ за сгради с основно ползване през летния период поради ниския соларен фактор (SF) на стъклата, който предполага намаляне разходите за охлаждане на помещенията.

Монтаж и демонтаж на стъкла и изделия от стъкло със специализирано оборудване
 

Интер-Глас предлага доставка и монтаж за цялата гама от своите продукти и услуги. Извършването на доставка, монтаж и/или демонтаж се извършва след предварително изпратена заявка. Препоръчително е както транспортирането на стъкло да се извършва със съответните специализирани автомобили, така и монтажът/демонтажът на стъкла и изделия от стъкло да се извършва от служителите на Интер-Глас. 

Подмяна на стъклопакет
 

Интер-Глас извършва услугата подмяна на стъклопакет на територията на цяла България. Услугата и процесът включват:

 

• консултация и препоръка

• взимане на работни размери

• доставка до обект

• демонтаж и монтаж 

• извозване на стар стъклопакет (по желание на клиента)

• сертификат за съответствие и качество

Залепяне на стъкла с UV лампа
 

Изкуството на залепянето на стъкла предоставя възможност за многофункционална употреба и създава цяла нова ниша за производителите на стъкло. Иновационните технологии и материали позволяват залепянето на стъкло към много други материали като стомана, алуминий, неръждаема стомана, дърво, керамика, пластмаса и стъкло, както и на различни видове елементи за прикрепване на повърхности.

Изработка на аквариуми
 

Предлагаме изработка на аквариуми по зададени от клиента размери. Дебелината на стъклото се определя от размера на аквариума - препоръчително е тя да не бъде по-малка от 8мм. За по-големи размери и съответно обем на аквариума се използва стъкло с дебелина 10мм. Възможна е и изработката на аквариум от стъкло "екстра клиър", което няма зеленикавият оттенък на обикновеното стъкло и придава по-изискана визия.

Ремонт и регулиране на стъклени врати и витрини
 

Интер-Глас извършва ремонт, подмяна и регулиране на стъклени врати и витрини на търговски обекти. Поддържането на наличност от различните видове и марки обков за стъкло улеснява процеса за клиента в случай на необходимост от бързо реагиране.

Услуги на адрес
 

Интер-Глас предлага извършване на услуги на адрес с предварителна заявка. Повече информация относно видовете услуги е достъпна в по-горните категории.Шоурум

 • гр. Бургас, ул. Янко Комитов 34,
  Северна Индустриална Зона (до КАТ Бургас)
 • +359 899 111 668
 • info@interglassbg.com

Производствена база

 • гр. Бургас, кв. Акации,
  ул. Сокол 8 (до стадион Черноморец)
 • +359 56 / 530 199
 • +359 895 453 564
 • info@interglassbg.com

Facebook